Lingondressyr 13 mars

Anmäl dig till lingondressyr söndagen den 13e mars.
Vi tävlar på både hästar och ponnyer.

Tid: Vi samlas på stallplan kl 14 för genomgång.
Första framridning ca klockan 14.45.
Första start ca klockan 15
Vi beräknar vara klara ca klockan 17

Pris: 450 kr för lektionsryttare/ 150 kr för privatryttare

Maxantal: 12 stycken

Medlemskap i Djurgårdens Ryttarklubb är obligatoriskt.

Anmälan är bindande och görs på mail till djrk.tavling@gmail.com eller SMS till 0705588109. Först till kvarn gäller. Ange namn och telefonnummer som ryttaren kan nås på samt tre önskemål på ponny/häst om du är lektionsryttare eller häst om det är privat ponny/häst. Anmälan bekräftas per SMS.

Anmälningsavgiften betalas efter bekräftad anmälan till klubbens BG 480-3235 alternativt swish 123 114 9020, senast onsdag 9 Mars. Ange ryttarens namn. Skicka skärmdump på betalning där ryttarens namn framgår till 0705588109. Anmälda ekipage som ej kommer till start är betalningsskyldiga. Vid utebliven anmälningsavgift stryks anmälan och eventuell reserv sätts in.

Dressyrprogram: LC 2015. Programmet hittas på Svenska Ridsportsförbundets hemsida eller på till exempel på www.dressyrprogram.se

Klädsel: Godkänd ridhjälm, ridstövlar eller skor med klack och chaps och långärmad top skall bäras av alla samt godkänd säkerhetsväst av alla ryttare fram till det datumet ryttaren fyller 18 år. Gärna ljusa ridbyxor och mörk top

Vad är Lingondressyr? Lingondressyr är en träningstävling som riktar sig till alla medlemmar på Djurgårdens ryttarklubb som är intresserade av dressyr och vill prova på att tävla. Klassen döms som en riktig dressyrtävling och alla deltagare får en rosett och ett omdöme. Vi har också en genomgång i början om vad du ska tänka på. Du behöver inte ha grönt kort. Fråga din ridlärare om du är osäker på om du kan vara med på Lingondressyren. Våga vara med det är roligt!

Har du några extra frågor kontakta Viktoria Hedenlund på 070 558 81 09

Varmt välkomna! / DjRK & USEK